Фото Видео Елит е създадено от фотографа Филип Шангов, който работи успоредно със своята колежка и дизайнер Таня Стоянова.

Към екипа на Фото Видео Елит наскоро се присъединиха и нашите колеги от Милано(Италия) фотограф Зорка Тамахкярова и видео-монтажист Николай Тамахкяров, които имат дългогодишен опит в сферата на фото и видео заснемането.

Други наши колеги и партньори са уеб дизайнерите от Пловдив: Димитър Тупалов и Кирил Тупалов.

С така създадения екип можем да предложим на нашите клиенти както в страната така и в чужбина професионални услуги като: фото и видео заснемане на сватби, абитуриенти, кръщене, детски градини и училища, лични и семейни фотосесии, и други значими събития.

Предлагаме още: фотография за онлайн магазини, модна фотография, продуктова фотография, каталожна фотография, фотография и видео заснемане на: интериор и екстериор, индустриална фотография, бизнес събития и презентации, рекламни клипове и филмови продукции.

Цялостен уеб дизайн изработване на професионални онлайн магазини.

Фото Видео Елит разполага със съвременно фото студио с естествени декори и различно професионално осветление и аксесоари за да може да задоволи всички желания на клиентите свързани с фото и видео заснемане.